NAAMBORDEN, RAAMSTICKERS EN STOEPBORDEN

RAAMSTICKERS: onze specialiteit!

SOORTEN RAAMSTICKERS

STICKERS VERWIJDEREN

Monomeer:deze dient voor korte promoties: zoals solden, Kerst of Nieuwjaar.

Polymeer: deze stickers zijn “permanent”. Dit wil zeggen dat ze zeker 7 – 10 jaar blijven plakken zonder dat de lijm begint op te lossen.

One way vision: deze sticker heeft kleine gaatjes waardoor je alles kan zien als je van binnen naar buiten kijkt, maar omgedraaid niet, tenzij er licht brandt. Deze folie is ideaal voor ruimtes waarvan je liever niet hebt dat voorbijgangers kunnen binnenkijken: bv. De opslagruimte of de achterkant van een bestelwagen met materiaal.

Zandstraalfolie: deze folie lijkt op melkglas al dan niet met zilveren spikkels en heeft een zeer luxueuze uitstraling. Er valt nog licht binnen maar inkijk is niet mogelijk. Veelal wordt deze folie gebruikt bij mensen met een vrij beroep.

Het verwijderen van stickers wordt gemakkelijker als je deze licht verwarmt met een haardroger.

Er bestaan speciale chemische vloeistoffen die de sticker/lijmresten oplossen, maar deze zijn niet ideaal.

Het is beter van een eenvoudige goedkope glaskrabber te kopen in de lokale doe het zelf zaak.

De achtergebleven lijmresten kan je verwijderen met een heet sopje.

STOEPBORDEN

Stoepborden zijn een extra stimulans om binnen te stappen. Door een boodschap meerdere keren over te brengen is de kans groter dat je dit product verkoopt. Breng een speciale actie of promo zeker 4 keer aan op verschillende punten in je winkel. De kans op omzet vergroot aanzienlijk!

Let op! Bij het plaatsen van een stoepbord is ook een vergunning en belasting verbonden. Vraag na bij je stad of gemeente!